FALUSI ÉS AGROTURIZMUS ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Akkreditált Falusi vendéglátó képzést indít

 

A képzés célja: szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára.

A jelentkezési lap letölthető a FATOSZ internetes oldaláról:

http://www.fatosz.hu

 

A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérjük visszaküldeni

2013. október 7-ig: agroturizmus@t-online.hu

 

A képzés célcsoportja: a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők, akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő  falusi vendéglátók , ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető  magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.

 

A képzés várható kezdő hónapjai:

2013. November, December, Január (vidéki helyszínenként változó)

 

A képzés várható időtartama: 60 óra 3 x 2 alkalom (péntek és szombati napokon), 09-17 h között

A képzés vidéki helyszínei: Heves megye, Hajdú- Bihar megye, BKK megye, Csongrád megye, Békés megye, Zala megye, Vas megye, GYMS megye.

A képzési helyek kijelölése folyamatban, várhatóan a megyeszékhelyeken.

 

A képzés formája: Hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások

Bizonyítvány:

A hallgatók az akkreditált képzés végén tanúsítványt t kapnak, amelyet elfogadnak EMVA és LEADER-es pályázati támogatásokat nyertek számára előírt képzettségnek.

 

Tematika:

 

I. Gazdálkodási Ismeretek (vállalkozási, adózási, jogi ismeretek)

 

III. Szabadidős tevékenységek szervezése (felnőtt és gyermek programok szervezése, csomagajánlatok készítése, örökségturizmus, kulturális turizmus, hagyományőrzés)

 

II. Környezet kialakítása modul (a szálláshely berendezése, szálláshely üzemeltetési engedély, védjegy rendszer, szakosodás)

 

IV. Vendégház és szolgáltatásainak higiéniai előírásai (vendégház működtetésének higiéniás feltételei, helyi termékek megjelenése a vendégasztalon)

 

V. Kommunikáció-marketing (vendéggel való kapcsolattartás, konfliktus kezelése, helyi és térségi közösségépítés, internetes (on-line) megjelenés, fogyasztóvédelem)

 

+1 Jó gyakorlat bemutatása, mintagazdaságba való ellátogatás

 

Oktatók: Szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező oktatók és sikeres vállalkozást működtető, gyakorlott falusi vendéglátók

Hallgatói létszám: Minimum 20 fő

 

A képzés költsége: 50.000 Ft + 10.000 Ft regisztrációs díj + 10.000 Ft vizsgadíj, amelyről a hallgatók számlát kapnak.

 

A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft +10.000Ft regisztrációs díj +10.000Ft vizsgadíj

 

A képzési díjon felül a hallgatókat terhelő költségek:

-A szállás, utazás és az étkezés költsége

 

A FATOSZ által biztosított: nyomtatott tananyag, előadások CD-n.

 

A képzés központi koordinálja:

FATOSZ központi információs irodája 1077. Budapest, király u.93.

 

Budapest, 2013.szeptember 16.

 

Dr.Csizmadia László

FATOSZ Elnöke

 

 


    Rinya-Dráva Szövetség
   LEADER Helyi Akciócsoport
7570 Barcs, Széchenyi utca 20.
ügyfélfogadás: H-P 8:00-16:00
telefon: +36/82/460-721
mobil: +36/30/698-77-23
e-mail: szijarto@rinyadrava.hu

2018. október
v h k sze cs p szo
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
2018. október

















Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa