2010. március 4.-7. között második alkalommal is megrendezésre kerül az Utazás kiállítás társrendezvényeként a LEADER EXPO, melyre idén a Rinya-Dráva Szövetség  is regisztrál. A rendezvényt a HUNGEXPO C pavilonjában és a pavilon köré az un. „GASZTRO udvarban” tervezik megszervezni. A vállalkozóknak, kézműveseknek lehetőségük nyílik termékeiket kiállítani, kóstoltatni, eladni a kulturális csoportoknak rövid programmal bemutatkozni. A kiállítás, kóstoltatás, eladás piacszerűen illetve külön pavilonban is lehetséges, mind a szabadban mind a pavilonon belül, részletek a regisztrációs lapokon olvashatók.
 Az Akciócsoport számára rendelkezésre áll egy 21nm alapterületű pavilon, melyben a kiállításra, kóstoltatásra szánt  helyi termékeket illetve a kiadványokat, prospektusokat korlátozott mennyiségben  bemutathatja.
A rendezvény utolsó napján március 7-én un. „Aranygazda böllértalálkozót” is szerveznek, melyre 4 fős csapatok jelentkezését várják, nem hentesektől!
Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését mint kiállító kérem töltse ki a mellékelt jelentkezési lapot és jelezze irodánk felé is részvételi szándékát, de szeretettel várjuk a vidékfejlesztés valamennyi szereplőjét a rendezvényünkre!

Vállalkozói regisztációs lap

Kézműves regisztrációs lap

Útmutató

Kulturális csoportok regisztrációs lap

Helyszín

Bérelhető pavilon

 

  
Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa