A Mobilitas Dél-Dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda ( DDRSZI) a Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás
közreműködésével,2010. május 13-án 10.00 órakor
(Helyszín: Móricz Zsigmond Művelődési Központ
7570 Barcs, Bajcsy- Zs. u. 9.) TÁJÉKOZTATÓ NAPOT tart  a jelenleg kiírás alatt álló „Ifjúsági közösségek működését”, illetve az „Ifjúsági táborozást” támogató pályázati lehetőségekről, valamint a „Fiatalok lendületben program” (2007-2013) pályázati lehetőségeiről. 

A pályázati kiírásokat ismerő ifjúsági szakemberek segítséget kívánnak nyújtani egyrészt a pályázatok megismerésében valamennyi érdeklődő települési önkormányzat, civil egyesület, közoktatási intézmény stb. számára, másrészt tapasztalataikkal akár konkrét szakmai segítséget is nyújtanak az azt igénylők számára.
Fontos, hogy a LEADER programban már IKSZT pályázaton nyertes önkormányzatok számára a működés feltétele az ifjúsági közösségek működtetése, így őket különösen nagy szeretettel várjuk a pályázati ismertetőre.

Amennyiben ifjúsági egyesület, diákönkormányzat, bármilyen ifjúsági szervezet működik az Ön településén, úgy várjuk őket is szeretettel 2010. május 13-án 15.00 órától a délelőtti rendezvényhez kapcsolódó témákban, változatlan helyszínen tartandó tájékoztatóra!

Tisztelettel várjuk rendezvényünkre, kérjük, hogy tájékoztassa települése fiataljait is!

 


Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa