Tájékoztatjuk a kedves pályázóinkat, hogy július 1.- augusztus 2. között  van lehetőségük mind az ÚMVP III. mind a IV. (LEADER) tengelyben támogatási határozattal rendelkező ügyfeleknek beruházásaikat elszámolni!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a LEADER jogcímek esetében a kifizetési kérelmeket a Rinya-Dráva Szövetség irodájának  az ÚMVP III. tengely jogcímei (turisztika, mikrovállalkozások fejlesztése, falufejlesztés, vidéki örökség) esetén az MVH Somogy Megyei kirendeltségének címére szükséges postai úton beküldeni.

Azok a LEADER jogcímben pályázók, akik július hónapban kapják meg támogatási határozatukat, és a fejlesztéseiket sikerül megvalósítani az elszámolási időszakon belül, nem szükséges a határozatuk jogerőre emelkedését megvárniuk, kifizetési kérelmükhöz az MVH által a kifizetési kérelem mellékleteként szereplő fellebebezés jogáról való lemondó nyilatkozatot kell mellékelniük.

Bármilyen kérdésük van, kérjük hívják vagy keressék személyesen irodánk munkatársait!

A kifizetési kérelmeket szabályzó MVH közlemények és a kérelmadatlapok letölthetők a Rinya-Dráva Szövetség honlapjáról a Dokumentumtár menü alatt!

 

RDSZ


Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa